Oh no: dit Primark product zorgt voor groen haar

Neeee!

Je ergste nachtmerrie kan werkelijkheid worden als je niet oppast met dít product van Primark. Wat blijkt? Een hair bobbleelastiekje van de winkelketen zorgde ervoor dat het haar van een klein meisje groen werd. Yikes!

Nééé!

Hoewel Primark één van onze favoriete winkelketens is – onder andere omdat het allemaal zo goedkoop is – blijken er toch ook wat producten tussen te zitten die je beter niet kan aanschaffen. Juist de goedkope en oh zo handige elastiekjes waar je nog geen €1,50 voor betaalt, blijken een absolute no go te zijn. Tenzij je van groen haar houdt natuurlijk.

Lowri Jones besloot samen met haar 4-jarige dochtertje Celyn te gaan zwemmen. Om haar in het gezicht te voorkomen, maakte ze het vast met een simpel Primark-elastiekje. Na ongeveer twintig minuten kwam de moeder er echter achter dat het haar van haar dochtertje steeds groener werd. "De groene verf zit letterlijk op het midden van haar hoofd en de kapper kan het kapsel van Celyn niet meer redden. Het is een total mess." Gelukkig vindt dochtertje Celyn haar nieuwe kapsel wél mooi! Kijk mee.

Lees ook: Hebben: Primark komt met geweldige homeware-collectie

Bron: The Sun Beeld: Twitter, iStock

Laatste nieuws