Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zieke Rossana Kluivert moet droom toch uitstellen

Slecht nieuws voor de brunette.

Zieke Rossana Kluivert moet droom toch uitstellen

Hoewel het er in eerste instantie op leek dat Rossana Kluivert - ondanks haar ziekte - alsnog zou afreizen naar Curaçao voor de opnames voor een real life-serie op TLC, hebben artsen het toch afgeraden. Ze moet haar droom toch uitstellen.

Dog Rescue Center

In mei ging Rossana in Barcelona onder het mes, nadat borstkanker bij haar werd geconstateerd. De vrouw van oud-voetballer Patrick hoopte ondanks haar ziekte de reis naar de andere kant van de wereld voort te kunnen zetten. Voor het nieuwe programma Kluivert Dog Rescue Center zou de brunette straathonden op Curaçao redden.

"Op dit moment zou ik eigenlijk naar Curacao afreizen om mijn droom @kluivertdogrescuecenter op te zetten samen met heel veel fantastische mensen die dit mogelijk maken vanuit #nederland#belgie en #curacao Na mijn operatie ben ik nu voldoende hersteld om dit te doen dacht ik ... 😬Helaas vinden de doktoren toch dat het niet verstandig is om de bestralingen uit te stellen en zal ik dit eerst gaan doen en met beide handen aanpakken want dankbaar dat de doktoren zo goed op mij letten", plaatste Rossana bij haar laatste post.

Lees ook: Verdrietig nieuws voor Rossana en Patrick Kluivert

Hi lieverds, Ik stuur even langs deze weg een berichtje want ik ben erg dankbaar voor alle berichtjes,kaarten en dus heel veel liefde ❤️.Op dit moment zou ik eigenlijk naar Curacao afreizen om mijn droom @kluivertdogrescuecenter op te zetten samen met heel veel fantastische mensen die dit mogelijk maken vanuit #nederland #belgie en #curacao Na mijn operatie ben ik nu voldoende hersteld om dit te doen dacht ik ... 😬Helaas vinden de doktoren toch dat het niet verstandig is om de bestralingen uit te stellen en zal ik dit eerst gaan doen en met beide handen aanpakken want dankbaar dat de doktoren zo goed op mij letten .Wel kreeg ik nog een paar dagen om heerlijk met de jongste te zwemmen,snorkelen en zoveel mogelijk ijsjes eten als ik maar kan😏🎉ik wil @tlcnl die alles vastlegt op curacao ook bedanken voor het geduld en wil dan ook zodra ik groen licht krijg om naar curacao te gaan jullie allemaal laten zien hoe we iets wat zo verdrietig is ( hondenleed ) om kunnen zetten naar iets waar de honden en wij als mensen blij van worden en hoop dat er in de herfst al van start kan worden gegaan met sterillisatie , educatie en opvang voor de gewonde dieren. Samen zijn we sterk dus ben ervan overtuigd dat het met jullie hulp gaat lukken 🍀🏆#info op de website

Een bericht gedeeld door Rossana Kluivert (@rossanakluivert) op

Bron: Instagram Beeld: Instagram, ANP