Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kylie Jenner shockeert met nieuwe look

Wow!

Kylie Jenner shockeert met nieuwe look

Kylie Jenner, is it you? De lip kit-queen is gespot met dunnere lippen en geeft toe: ze heeft geen fillers meer.

Onzeker

Dat Kylie Jenner (20) veel invloed op social media heeft, mag duidelijk zijn. Toen de realityster enkele jaren geleden met vollere lippen verscheen, kwam ze er eerst niet voor uit dat het fillers waren. Nadat er gevaarlijke situaties ontstonden toen meiden massaal de 'Kylie Jenner Lip Challenge' deden, kon ze niet anders dan verantwoordelijkheid nemen en over haar cosmetische ingreep vertellen.

Op YouTube vertelde Kylie in een video met best friend Jordyn Woods dat haar onlangs geboren dochtertje Stormi iets heeft, waar zij destijds alleen maar van kon dromen. "Waar ik onzeker over was, heeft zij. Ze heeft de meest perfecte lippen van de hele wereld. Die heeft ze niet van mij gekregen, maar van haar vader."

Look

Kylie deelde een foto met haar volgers, waarop ze er duidelijk anders uitzag. "Ze lijkt op de oude Kylie, ik weet niet waarom", reageerde een fan. Kylie antwoordde: "Ik heb geen fillers meer." Dat Kylie haar lippen niet heeft bijgevuld, is zeker te zien. En wat ziet ze er goed uit! Of ze dit ook gaat volhouden en haar natuurlijke lippen omarmt? Only time will tell...

Lees ook: Zeldzame vakantiekiekjes van Kylie Jenner en baby daddy Travis Scott

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Bron: Marie Claire, Beeld: Getty, Instagram