Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Timtation heeft een nieuwe vriendin

Na alle drama tijdens het afgelopen seizoen van Temptation Island, lag het liefdesleven van Tim volledig overhoop. Nadat hij zijn liefje Deborah bedroog en voor de gek werd gehouden door verleidster Cherish, heeft Tim nu weer liefdesgeluk gevonden. De playboy uit Aalst is als een blok gevallen voor de tien jaar jongere Dorien Haesevoets. We zijn benieuwd wanneer Tim zijn welbekende 'huisje, tuintje, kindje' uit de hoed tovert...

Kraantje Pappie legt optreden stil door vechtpartij

Het lijkt tegenwoordig een trend te worden: vechtpartijen die uitbreken bij optredens van Lil' Kleine, Ronnie Flex, Boef en nu ook Kraantje Pappie. Normaal gesproken zijn het de rappers die een glas bier naar hun hoofd geslingerd krijgen, maar dit keer waren het de festivalbezoekers zelf die met elkaar op de vuist gingen. Kraantje Pappie twijfelde geen moment en besloot om zijn optreden stil te leggen en de beveiliging erbij te roepen. Vervolgens riep hij door zijn microfoon dat vechten voor mietjes is. "Kijk, weet je wat het ding is. Als je niet tegen bier kan, dan moet je ook gewoon niet drinken toch", sprak hij zijn publiek nog toe. En daar kunnen we hem alleen maar gelijk in geven.

Geordie Shore-ster zwanger van eerste kindje

Iedereen die de Georde Shore-cast in Australië heeft gevolgd, weet wie de Australische Chrysten Zenoni is. De brunette maakt via Instagram bekend op dit moment bijna 17 weken in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Haar baby daddy beschrijft ze als iemand die zich niet zal bemoeien met de opvoeding. Haar cast mates Alex Macpherson and Nick Murdoch daarentegen hebben inmiddels al beloofd haar te helpen met alles rondom de baby. De realityster is 18 december uitgerekend. Een mooier kerstcadeau dan dit bestaat niet!

Bron: Show, RTL, MTV UK Beeld: Instagram, Show, Geordie Shore