Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Willem-Alexander en Máxima gaan in buitenland viral met dit filmpje

Geweldig!

Willem-Alexander en Máxima gaan in buitenland viral met dit filmpje

Zaterdag was het date night voor koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Op Paleis Soestdijk, of all places, woonden ze een concert van Sting en Shaggy bij. En daar werden de heupen aardig losgegooid.

Hey Sexy Lady!

Blijkbaar zijn de moves van onze koning en koningin ook de royaltyfans in het buitenland niet ontgaan, want Daily Mail komt met een filmpje waarin we de twee uit hun dak zien gaan op het nummer Hey Sexy Lady van Shaggy.

Lekker casual

Onze koningin krijgt overigens flink wat complimenten toegespeeld van de Britse tabloid: "Ze heeft de reputatie van één van de meest grappige en geliefde royals over de hele wereld verdiend." Wow! En buiten dat zag ze er ook nog eens lekker casual uit in een spijkerjasje van Tommy Hilfiger en een lange jurk van Tory Burch.

Ritmegevoel

Dat Máxima ritmegevoel heeft, weten we inmiddels wel, maar dat Willem-Alexander zo kon losgaan wisten we nog niet. Wat is-ie aan het genieten. Maar dat kan ook niet anders, gezien het niet de eerste keer is dat Sting en Shaggy optreden voor leden van een koningshuis. In april deden ze dat ook al in Londen tijdens het speciale concert voor koningin Elizabeth.

Zien hoe Willem-Alexander en Máxima hun armen in de lucht gooien en erop los swingen? Check het filmpje hieronder!

Lees ook: Iedereen heeft het over onverwachte outfit van Màxima

Bron: Beau Monde Beeld: YouTube, ANP