Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Bibi Breijman is back!

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Dít is naar verluidt de vriendin van Temptations Alex

Hoewel het ernaar uitziet dat Alex de komende weken weer het hart van Rosanna tijdens Temptation Island VIPS lijkt te stelen, blijkt de spierbundel gewoon een wifey thuis te hebben zitten. Na de laatste aflevering van Ex On The Beach Double Dutch lijkt Alex weer happy in love te zijn met zijn ex-liefje Erin. Of de twee na de laatste aflevering van Temptation Island óók nog bij elkaar zijn is nog maar de vraag...

Bibi Breijman weer begonnen met vloggen

Na een break van maar liefst acht maanden is de vlogster weer helemaal terug. Haar eerst video trapt ze af met een uitgebreide Q&A over haar zwangerschap. Want ja, inmiddels heeft Bibi een lijst aan vragen van haar fans binnengekregen, nadat ze eind april bekendmaakte haar eerste kindje met Waylon te verwachten. In deze vlog zal ze onder andere vragen als wanneer ze is uitgerekend, hoe de babykamer er uit gaat komen te zien en wat het geslacht van het kindje is gaan beantwoorden. Of ze ook daadwerkelijk antwoord geeft op de vragen is nog maar te zien. Sinds de bekendmaking van haar zwangerschap lieten zowel Waylon als Bibi niet al te veel los over hun toekomstige kindje.

Geordie Shore-ster Vicky Pattinson gaat naakt bij winst Engeland

Engeland wacht in spanning af. Niet alleen omdat als de ploeg wint ze in de WK-finale staan, maar ook omdat de realityster beloofd heeft uit de kleren te gaan. "Bij het winnen van de vorige wedstrijd plaatste ik een foto van mijzelf in bikini op Instagram. Dus alles gaat uit als we daadwerkelijk winnen. Ik ga dan strippen met alleen een giletje aan en mijn adamskostuum." Enne, je weet wat ze zeggen: belofte maakt schuld, Vicky!

Bron: Telegraaf, Show Beeld: Instagram, ANP