Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptation Island VIPS mannen stiekem afgeluisterd

Oh, oh, oh...

Temptation Island VIPS mannen stiekem afgeluisterd

Hoewel er de afgelopen weken al van alles fout ging, ging het gisterenavond pas écht los tijdens Temptation Island VIPS.

Gevoelens

Net wanneer je dacht dat de veelbesproken Timtation van vorig jaar niet te overtreffen was, is daar Niels die na ongeveer vijf dagen welgemeende gevoelens heeft voor Fabiola. Het gaat zelfs zo ver dat hij ex-liefje Rosanna officieel aan de kant lijkt te hebben gezet.

Extra beelden

Rosanna kreeg na haar date met Alex vervolgens een vervelend bezoekje van Yolanthe: beelden van haar liefje Niels. Hierop was te zien hoe de bad boy uit Den Haag van de Mexicaanse daken schreeuwde dat-ie weer single was. En dat terwijl de blondine, op een paar vervelende uitspraken na, niet veel verkeerd heeft gedaan in het vrouwenresort.

Volgende kampvuur

Niet alleen de relatie van Rosanna en Niels is onder spanning te komen staan, ook Stefano, Ruud en Donny begeven zich ondanks de warme temperaturen op glad ijs. Wanneer ze denken slim te zijn en hun microfoons uit te hebben gezet, blijkt dat niet zo te zijn.

Het gesprek van de mannen wordt opgenomen en uiteraard krijgen de vrouwen dit gesprek voorgeschoteld tijdens het kampvuur volgende week. En die zijn daar op zijn zachtst allesbehalve blij mee... Spannend!

Lees ook: Het bewijs dat er een tweede editie van Temptation Island VIPS komt?

Beeld: Temptation Island