Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Danique reageert op intiem filmpje Donny Roelvink

"Donny en ik waren samen op Ibiza."

Temptations Danique reageert op intiem filmpje Donny Roelvink

Zijn ze nou wel of niet een stelletje? Dat is de vraag die iedereen, of in ieder geval de Temptation-fans bezighoudt, nadat Michella Kox een intiem filmpje van Donny en Danique op Facebook postte. Hoewel hij liever zijn lippen stijf op elkaar houdt, besluit Danique wél een reactie te geven.

Mond voorbij praten

"Ik ga bij deze een reactie proberen te geven, zonder mijn mond voorbij te praten. Ik mag natuurlijk niet té veel zeggen...", begint Danique in een korte video over onder andere de roddels rondom haar en Donny.

De roodharige klapt vervolgens uit de school over het pikante filmpje, waarbij zij op Donny zit en hij haar achterwerk filmt. Zo bevestigt ze dat ze samen met Donny op Ibiza was, maar er ook vrienden van hun beiden bij waren. "Gisteren is er een filmpje van mij en Donny naar buiten gekomen waarbij ik op hem lig en hij stiekem mijn billen filmt. Hier ben ik niet super blij mee, maar het filmpje is inderdaad van Ibiza. Ik heb hier veel commentaar op gekregen, maar ik wist op dat moment niet dat hij het filmpje maakte."

Spill the tea, girl

Vervolgens vertelt ze dat ze niet per se denkt dat Donny het filmpje de wereld in heeft geholpen, maar iemand anders dit heeft gedaan óf het de persoon is die ook zijn Instagram heeft gehackt. Of de twee een relatie hebben of niet; daar mag Danique helaas nog niet over uitweiden. "Ik heb jullie zoveel uitgelegd als dat ik kon. Dus ik hoop dat het nu duidelijk voor iedereen is." Wel belooft de verleidster na alle afleveringen alsnog een hele uitleg over alles te willen geven. To be continued, dus.

Lees ook: Temptation Island VIPS mannen stiekem afgeluisterd

Beeld: YouTube, Temptation Island