Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine!

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Vlogster Bibi Breijman is terug op YouTube en deelt eerste babybuik-video

Na lang wachten is ze eindelijk terug te zien op haar YouTube-kanaal: Bibi Breijman. Eén van de laatste keren dat ze te zien was op YouTube, vertelde ze dat ze een burn-out had en het rustiger aan zou gaan doen. Nu vertelt de aanstaande moeder hier uitgebreid over in een Q&A én vertelt ze alles over haar zwangerschap, inclusief mooie beelden van haar baby belly.

"In 2017 had ik eigenlijk al heel veel klachten. Ik kon geen presentatieteksten meer onthouden. Het was een grote chaos", vertelt Bibi in haar video. "Ook ging mijn relatie na negen jaar uit. Na een tijdje werd ik weer verliefd en was ik heel erg blij. Ik dacht dat mijn volgers dat ook zouden zijn, maar ik krijg zo ontzettend veel kritiek en haat. Ik ben toen gewoon te lang doorgegaan met alles."

Babynieuws! Vivienne van den Assem is in verwachting

Presentatrice en voormalig ZOOP-actrice Vivienne van den Assem verwacht haar eerste kindje met haar vriend Arne van Terphoven. Dit liet ze weten via een foto op Instagram met de tekst: "Baby Van Terphoven on its way!"

De 34-jarige Vivienne liet eerder aan RTL weten dat ze uitgerekend is in november en niet kan wachten tot het zover is.

Scarlett Johansson ziet af van filmrol na veel kritiek

Scarlett Johansson heeft zich teruggetrokken voor een rol in de film Rub & Tug. De actrice zou de rol gaan vertolken van een transgenderman. Velen waren het hier niet mee eens en Scarlett kreeg bakken kritiek. Een transgender zou deze rol moeten spelen, vinden kijkers.

"Ik heb besloten mijn deelname aan het project in te trekken", vertelt Scarlett in een verklaring. "Hoewel ik het fantastisch had gevonden om Dante te spelen en zijn transitie naar man te kunnen laten zien, snap ik waarom velen vinden dat Dante gespeeld moet worden door een transgender."

Bron: Telegraaf, YouTube Beeld: ANP