Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Is dit de reden achter Cheryl en Liams breuk?!

Wait, what?!

Is dit de reden achter Cheryl en Liams breuk?!

Begin deze maand maakte het celebrity-koppel Cheryl Cole en Liam Payne bekend dat ze een punt achter hun relatie hebben gezet. Waar de één zeker weet dat het achtergronddanseres van Liam achter de breuk zit, zegt de ander dat Cheryls moeder de reden is geweest. Nu blijkt het iets heel anders te zijn.

Verslaafd

Naast de drukke werkschema's van de twee en het feit dat het opvoeden van een baby soms heel zwaar kan zijn, speelt vooral de game-verslaving van Liam een grote rol in de breuk. De 24-jarige zanger zou geobsedeerd zijn door het gamen. Volgens bronnen zou Cheryl het niet meer aankunnen. Zo zou ze uitgevallen zijn op Liam om vervolgens zijn X-Box uit het raam te gooien.

"Ze kon het niet uitstaan, ze probeerde hem het gamen te verbieden", vertelde de bron aan The Daily Star. "De druppel was waarschijnlijk toen ze het apparaat uit het raam gooide. Liam vond het gewoon fijn om - net als veel andere mannen doen - online te gamen als een soort van uitweg. Toch was het uiteindelijk de X-Box of Cheryl."

Lees ook: Onthuld: Waarom Cheryl Cole haar zwangerschap zo lang geheim hield

Bron: Girlfriend Magazine Beeld: Getty