Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Onthuld: waarom Khloé niet weg ging bij Tristan Thompson

De waarheid...

Onthuld: waarom Khloé niet weg ging bij Tristan Thompson

Sinds naar buiten kwam dat Mr. Thompson naast de pot piste, ligt de relatie van Khloé Kardashian en Tristan Thompson onder een vergrootglas. Maandenlang werd alles wat de twee deden geanalyseerd in de hoop te kunnen ontcijferen of het koppel nog steeds samen was. En dat zijn ze. Waarom Koko bij de NBA-speler bleef, wordt nu duidelijk.

Twee redenen

Een goede vriendin van de familie Lisa Stanley sprak zich erover uit: "Ze was nooit van plan hem te verlaten, Khloé zal altijd haar best doen haar relatie te redden. De eerste reden is dat ze nu een kind heeft, en ze voelt zich op die manier erg verbonden met Tristan." De andere reden die Lisa geeft is dat Khloé simpelweg nog teveel van hem houdt.

Therapie

De 'close friend' gaat verder dat het stel bezig is met relatietherapie. "Ze werken beiden keihard aan de relatie. Ze was ooit een dwaas met ex-vriend Lamar en ze wil dat niet nog eens doen. Good for you Koko!

Het nieuwe seizoen van Keeping Up With The Kardashians zal binnen een paar weken op ons beeldscherm verschijnen. Het duurt dus niet lang meer voordat we haar kant van het verhaal zullen horen.

Lees ook: Kanye West haalt uit naar Tristan Thompson