Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Opnames Expeditie Robinson zitten erop en deze mensen doen mee

Fans weten het zeker!

Opnames Expeditie Robinson zitten erop en deze mensen doen mee

We kunnen bijna met zekerheid zeggen dat de opnames van Expeditie Robinson erop zitten. Thanks to de hilarische Nienke Plas. Als vlogster is het niet makkelijk om je kijkers in de maling te nemen, want alles wat je doet wordt gezien door de buitenwereld. En ja, zo spotten we gisteren ook deze foto, waar we uit op kunnen maken dat de opnames definitief zijn afgelopen.

Fans weten het zeker

Vlak voor de opnames liet Nienke al weten een tijdje off the radar te gaan, omdat ze het heel druk zou hebben met haar theatertour. Yeah, right. Heel toevallig plaatste ze onlangs een paar foto's waarin ze niet alleen een kleurtje heeft, maar waar het ook lijkt alsof ze is afgevallen. Na de foto die ze gisteren plaatste met de tekst: "De rust is voorbij. 2 augustus is mama terug", weten fans het zeker: de opnames zijn voorbij en Nienke was erbij!

Ook Bas Muijs is 'terug van zijn vakantie'. Hij plaatste twee dagen geleden een foto van zichzelf, waarop hij te zien is met een behoorlijke baard en een lekker kleurtje. Aan zijn baard te zien, heeft ook hij het ver weten te schoppen tijdens de opnames.

Lees ook: Deze BN'er getraumatiseerd door Expeditie Robinson-deelname

Bron: Glamour Beeld: Expeditie Robinson, Instagram