Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's weekendtips

Nog niks gepland?

Grazia's weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van 21 en 22 juli.

Festival: Gin-Tastic Summer Edition op De Pier in Scheveningen

Het festivalseizoen is in volle gang en we worden heel blij van deze toevoeging aan alle feesten! Vooral de laatste jaren lijkt de G&T een ware comeback te hebben gemaakt. Goed nieuws voor de liefhebbers van dit fantastische drankje: er komt een festival waarin Gin & Tonic de hoofdrol speelt. Onder begeleiding van live muziek zullen grote en kleinere Gin merken hun beste combinaties presenteren en workshops geven om te zorgen dat jij dit thuis straks ook kan!

Wanneer: 21 & 22 juli

Waar: FoodBoulevard aan De Pier, Scheveningen

Nieuwe ijs-hotspot van Ben & Jerry’s opent in Rotterdam

Heel goed nieuws voor alle ijsliefhebbers in en rondom Rotterdam: de Ben & Jerry's Scoop Shop opent morgen zijn deuren. Het Fairrukkelijkste ijsparadijs van Nederland! Naast de mogelijkheid om meer dan vijftien Ben & Jerry's smaken te proeven, heeft de shop een exclusieve menukaart met mikshakes, chunk shakes en versgebakken waffle cones. Uiteraard met ijs dat rechtstreeks uit de Ben & Jerry's fabriek komt. Je vindt de winkel middenin in het centrum van Rotterdam op de Witte de Withstraat.

Wanneer: opent op 20 juli

Waar: Witte de Withstraat 39, Rotterdam

Customize je Levi's PRIDE-shirt

Levi's® is sinds jaar en dag een vocale voorstander van LGBTQ-gelijkheid en een van de manieren waarop ze dat vieren is met hun jaarlijkse PRIDE-collectie. Als Europese ambassadeur voor de Levi's® PRIDE collectie ontwierp Christina Curry drie verschillende designs speciaal voor de "I AM______" t-shirts. Dit weekend kunnen fans bij aankoop van het t-shirts een van Christina’s designs er gratis op laten printen in de Levi's® Store. Daarnaast krijgt iedereen een overheerlijke special edition Levi’s® Pride eclair erbij!

Wanneer: zaterdag 21 juli tussen 12u en 17u

Waar: Levi's® Store Kalverstraat 167 in Amsterdam

Yoga op drijvende locaties in Rotterdam

Ben jij een echte yogaliefhebber? Dan is dit echt iets voor jou. Deze zomer kunnen urban yogaliefhebbers meedoen aan yogalessen op unieke drijvende locaties in de stad, tijdens de jaarlijkse serie Summer Events van yogastudio Yogaground. Komende zondag, op 22 juli, geeft Yogaground les op de steigers en loopbruggen tussen de historische schepen van het Maritiem Museum. "Wij kijken er ieder jaar enorm naar uit om Rotterdammers te verrassen met yoga op bijzondere en mooie plekken. Wij houden van de stad en haar bewoners. Dit is een unieke manier om dat uit te dragen. Ik vind het ontzettend tof dat alle locaties zo enthousiast hebben bijgedragen om de editie van dit jaar te realiseren", aldus Ferdinand Berghuijs, oprichter van Yogaground. Boek je tickets opwww.yogaground.nl/events/.

Wanneer: 22 juli, 10.00 – 11.00 uur

Waar: Maritiem Museum, Rotterdam