Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Donny Roelvink valt keihard door de mand

Oei...

Donny Roelvink valt keihard door de mand

Oh oh, Donny Roelvink toch... Hij gedroeg zich voortreffelijk in Temptation Island VIPS, totdat hij dacht dat zijn microfoon het niet deed...

Het was gisteren weer smullen tijdens de nieuwe aflevering van Temptation Island VIPS, maar ook pijnlijk. Kijkers leefden massaal met Amijé mee toen de ware aard van haar vriend Donny naar boven kwam.

Ontmoeting

Tijdens de groepsdates vingen de stellen na 12 dagen eindelijk weer een glimp van elkaar op. De vrouwen vaarden met de boot vlak langs hun mannen op het strand en deden er alles aan om hun aandacht te trekken. Met succes, want de mannen van Rowena en Gelina doken het water in om naar hun vriendinnen te zwemmen - wat overigens is mislukt.

Tot grote teleurstelling van Amijé bleef Donny op het strand en leek hij totaal niet blij te zijn om haar te zien. "Ik had het leuk gevonden als Donny ook in het water was gesprongen", jammerde ze verdrietig.

Niet blij

Donny, die het erg gezellig had met verleidster Danique, liet weten inderdaad niet heel blij te zijn om haar te zien. "In een keer komt er zo'n boot voorbij varen. Ik wist niet of ik nou blij moest zijn. Als ik Amijé bij het kampvuur zag, werd ik daar weer warm van. Maar dan zie je haar in een keer en dan zegt je hoofd wel 'ja' maar je lichaam zegt 'nee.' Ik weet niet waardoor dat kwam. Ik denk omdat we het hier zo gezellig hebben..." liet hij weten. Ouch!

Sneaky

Tijdens het kampvuur kreeg Amijé weer een klap, toen ze voor het eerst slechte beelden van haar Donny kreeg te zien. Zo onthulde hij dat Danique zijn Temptation is en werd hij hand in hand gespot met haar.

De mannen hadden tijdens een sneaky onderonsje op Puerto Estate hun microfoons uit gedaan, maar werden tóch gefilmd en gehoord. En daar deed Donny een aantal harde uitspraken. Hij moedigde andere mannen aan om gewoon thuis lekker vreemd te gaan en gooide in de groep dat hij best het hele eiland zou willen nemen."

"Ik dacht dat Donny en ik wel heel sterk waren. Ik had dit echt niet verwacht, dit is heel heftig. Dit is niet de Donny die ik ken", liet Amijé geschrokken weten. "Camera's weg, geluid uit en dan komt de ware aard naar boven."Ja Donny, praat je hier maar eens uit...

Lees ook: Temptation Island VIPS mannen stiekem afgeluisterd

Beeld: Temptation Island Vips