Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's Heather gaat de Lara Croft challenge aan

Heb jij de film al gezien?

Grazia's Heather gaat de Lara Croft challenge aan

Ze springt over watervallen, rent voor haar leven en beklimt bergen alsof het niks is. Ze heeft een flinke dosis doorzettingsvermogen en deinst voor niets terug. Ja, als er iemand een echte power chick is, is het Lara Croft wel. Grazia's Heather stond voor één dag in haar schoenen.

Lara Croft

Niemand minder dan oscarwinnares Alicia Vikander vertolkt de rol van avonturierster Lara Croft in de nieuwe Tomb Raider-film

Lara Croft is de pittige, onafhankelijke dochter van een excentrieke avonturier die spoorloos verdween toen ze nog een tiener was. De inmiddels 21-jarige vrouw besluit het raadsel van zijn mysterieuze dood op te lossen, maar het wordt geen makkelijke missie...

Challenge

Grazia's Heather dook voor een dag in de wereld van Lara Croft. Hoe is het om een stoere actieheldin te zijn? Bij Holland Evenementen Groep ging ze de challenge aan. Kijk mee naar bovenstaande video.

Heb jij Tomb Raider gemist in de bios? Of sta je te trappelen om hem nog een keer te zien? Dan hebben we goed nieuws: sinds 18 juli ligt-ie in de winkel - in 4 K Ultra HD Combo Pack, 3D Blu-Ray™ Combo Pack, Blu-Ray™ Combo Pack en DVD.