Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Fabiola klapt uit de school over Niels

Oef!

Temptations Fabiola klapt uit de school over Niels

Temptation Island VIPS lijkt met de week juicier te worden. Zo ook tussen Niels en Fabiola, waar de vonken vanaf spatten. Maar is het puur een spelletje dat de verleidster speelt, of schuilt er meer achter? In 'Temptation Gossip' vertelt ze openhartig over haar gevoel voor Niels.

'Ik ga voor hem!'

Waar Niels het avontuur in eerste instantie nog aanging met Rosanna, lijkt het er steeds meer op dat hij de verleiding van de blonde krullenbol niet meer kan weerstaan. Vanaf het begin had Fabiola al haar zinnen gezet op Niels, zo vertelt ze in 'Temptation Gossip' aan Fatima Moreiro de Melo. "Ik wist dat ik voor Niels zou gaan toen hij me uitgekozen had voor de date. Toen dacht ik: ik ga voor hem! En hij is natuurlijk een hele mooie jongen. Niels is lief en heeft leuke humor, we zitten echt op één lijn samen."

De twee zitten niet alleen op één lijn, Fabiola geeft ook nog eens toe dat ze Niels in het echte leven ook wel zou zien staan. "Ik zou hem oprecht leuk kunnen vinden." Dit is Rosanna overigens niet in de koude kleren gaan zitten. Zo werd eerder al bekend dat Rosanna heel wat dreigberichten heeft gestuurd naar de verleidster. Benieuwd naar het fragment? Je ziet het hier.

Lees ook: Hilarisch: de fout die Yolanthe telkens maakt in Temptation VIPS

Bron: RTL Boulevard Beeld: Temptation Island VIPS