Temptations Danique doet boekje open over Donny Roelvink

Aha!

Onlangs verscheen er een filmpje van Temptations Donny Roelvink en verleidster Danique, waarin de twee nogal intiem waren. De grote vraag voor fans: zijn de twee nou wel of niet een stel? De verleidster besloot een video op YouTube te plaatsen waarin ze een boekje open doet over haar gevoelens.

Q&A

Danique had een oproep geplaatst voor haar Q&A, waarin alle fans vragen konden stellen die ze tijdens deze video zou beantwoorden. Niet gek dat de volgende vraag ook gesteld werd: 'Had je oprechte gevoelens voor Donny tijdens Temptation of was het puur het spel dat je speelde?'

Slechte Temptation-verleidster

"Ik ga heel eerlijk zeggen, ik heb wel echt oprecht gevoelens gekregen daar voor Donny. Ik was totaal niet meer bezig met het spel. Misschien maakt dat mij een hele slechte Temptation-verleidster, maar ik vond hem wel echt heel erg leuk. Dat was wel echt oprecht", vertelt ze.

Over haar ervaring vertelt ze het volgende: "Ik vond het niet leuk om een relatie kapot te maken, maar de koppels doen zelf mee. Ik heb me echt wel schuldig gevoeld tegenover die meiden daar, maar ze weten waar ze zich voor opgeven, dus ik kan me wel schuldig gaan voelen, maar dan hadden ze misschien maar niet mee moeten doen."

Lees ook: Wow: zo ziet het echte haar van Temptations Danique eruit

Bron: YouTube Beeld: Temptation Island, YouTube

Laatste nieuws