Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkel!

Get it while it's hot!

Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkel!

Good morning! De nieuwe, extra dikke, Grazia ligt twee weken in de winkel en koningin Máxima siert de cover.

Deze keer:

* Met bijna een miljard dollar op haar rekening is Kylie Jenner binnenkort de nieuwste self-made billionaire. Een eer die eerst alleen technerds te beurt viel, maar inmiddels is Hollywood taking over.

* Vanaf deze maand ligt de Nederlandse vertaling van Michelle McNamara's bestseller in de winkel. Over een seriemoordenaar, die dankzij dit boek nu eindelijk is opgepakt.

* Acht jaar nadat ze haar schurkenrol in The Hills aan de wilgen hing, is Kristen Cavallari nu terug met haar eigen realityshow. Grazia sprak haar voor een interview.

* Who wants to be a Kardashian? Om Scott Disick te pleasen neemt liefje Sofia Richie steeds meer trekjes over van zijn beroemde ex.

* Dat al dat gescrol op Facebook en Insta niet lekker voelt aan je hoofd wisten we al. Maar dat het ook tot ADHD-symptomen kan leiden, is nieuws.

* Máxima straalde vorige week tijdens het tweejaarlijkse persmoment. Keer op keer blijkt maar weer dat ze dé perfecte pr-machine voor Nederland is.

* Welcome to Hippiewood! Ze knuffelen bomen, eten klei of zonnen met gespreide benen. Shailene Woodley, Paris Jackson en Miley Cyrus bewijzen dat de hippiecultuur alive and well is in Hollywood.

* Niets zo cool en oneindig inspirerend als prints van het Afrikaanse continent.

* Streepjes zijn hot! We hebben dan ook de leukste items met stripes voor je op een rijtje gezet.

* Steeds meer vrouwen kiezen ervoor om te stralen met hun natural hair.

* De nieuwe gezondheidstrend is mindful drinken.

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot!

Meteen kopen of abonneren? Klik HIER.