Een kijkje in de superdeluxe villa van Yolanthe en Wesley

Wauw!

Lees ook

Van een bioscoop en infinity pool tot ultra deluxe badkamer met wastafel natuursteen, gouden wc en een bubbelbad; de sterren hebben altijd een stulpje waar je u tegen zegt. Benieuwd hoe het huis van Yolanthe en manlief Wesley Sneijder er van binnen uitziet? Goed nieuws! De superdeluxe villa op Ibiza staat namelijk te huur en wij hebben de beelden voor je.

Te huur!

Volgens het stel staat het prachtige optrekje regelmatig leeg als ze ergens anders verplichtingen hebben. Om die reden lieten de twee door het bedrijf Wannahaves een video schieten van Villa Cala Tarida. Enne, daar zeg je dus echt u tegen.

Ben je geïnteresseerd in het optrekje? Dan moet je echter wel heel diep in je portemonnee graven. De huurprijs varieert namelijk van ruim 10.000 euro tot maximaal 30.000 euro. Per week! Maar, dan heb je wel wat. Zo heeft het stulpje elf slaapkamers, zeven badkamers, drie keukens, vier salons, een binnen- en buitenbioscoop, een fitnessruimte, twee bars, drie bubbelbaden, een buitenzwembad en een fraai uitzicht op de kust. Tja, wie wil dat nou niet, toch? Kijk mee naar de bijzondere beelden.

Lees ook: Hilarisch: de fout die Yolanthe telkens maakt in Temptation VIPS

Bron: RTL Boulevard Beeld: YouTube, ANP

Laatste nieuws

Zie ook