Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Thomas Markle haalt hard uit naar dochter Meghan

Maar dit keer lijkt hij echt te ver te gaan...

Thomas Markle haalt hard uit naar dochter Meghan

Thomas Markle did it again... De loslippige vader van Meghan lijkt het niet te leren. Zo zocht hij opnieuw de pers op om een drie uur durend interview met The Mail on Sunday te geven om zo zijn ongenoegen over zijn dochter te uiten.

Geld

Ondanks dat hij er dit keer geen cent voor betaald zou hebben gekregen, betekent dat niet dat Thomas het dit keer netjes houdt. De vader van de kersverse royal houdt zich niet in en haalt in het interview flink uit naar zijn dochter en haar (nieuwe) familie.

Verbannen

"Ik ben erg gekwetst dat Meghan me helemaal heeft verbannen. Eerder had ik een nummer waarop ik haar persoonlijke assistenten in het paleis kon bellen en sms'en. Maar nadat ik een paar kritische woorden heb gezegd over hoe de Koninklijke Familie Meghan heeft veranderd, zijn alle contacten verbroken. Die nummers zijn opgeheven, ze werken niet meer. Ik kan niet meer in contact komen met mijn dochter."

Ondertussen zit het interview vol met tegenstrijdige uitspraken en zit er duidelijk veel woede maar ook verdriet bij de 74-jarige. Zo zegt hij aan de ene kant dat doodgaan misschien beter is voor Meghan, maar wil hij haar dan wel graag nog even zien voor zijn dood. Ook zou ze volgens hem de kapsones van haar moeder Doria Ragland hebben, die ze volgens hem onterecht op een voetstuk plaatst.

Ondankbaar

"Wat me irriteert, is Meghans superieure houding. Zonder mij zou ze niets zijn. Ik heb ervoor gezorgd dat ze de hertogin is geworden die ze tegenwoordig is. Alles wat Meghan heeft, heeft ze aan mij te danken", aldus een deel uit Thomas' bijzonder lange interview. Houdt het moddergooien dan ook nooit op?

Lees ook: Megan Markle door prins Harry op vingers getikt om kledingkeuze

Bron: Beau Monde Beeld: Getty, Instagram