Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Zo pakt Lil' Kleine biergooiers aan

Bier en rappers; hoewel ze meestal liever Jack Daniels hebben, worden ze regelmatig verrast met een bierdouche. En daar zijn ze allesbehalve blij mee. Lil' Kleine heeft al regelmatig oog in oog gestaan met biergooiers, maar bij het Dak d’r Af Festival in Saasveld nam hij voorzorgsmaatregelen. De rapper nodigde wat booskijkende spierbundels uit op het podium om zo de biergooiers af te schrikken. Maar of het ook gelukt is...

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

Martijn Krabbé pronkt met lichaam

Hoewel hij tijdens het afgelopen seizoen van The Voice of Holland regelmatig zijn gewicht ter sprake bracht, is er van al die onzekerheid niets meer te merken. De tv-presentator deelde vanuit zijn vakantieadres in New York een kiekje van zijn ontblote lichaam. "Ik ben een Instagram model! Met drie push ups per dag en twee crunches kan jij dit ook bereiken! Hele goede Bourgogne helpt ook", aldus Martijn. Zijn volgers zijn in ieder geval erg te spreken over zijn fitte body. Dat smaakt naar meer, Martijn!

Babybump van Temptations Jolien groeit als kool

Ondanks het feit dat hun relatie Temptation Island niet overleefde, besloten de twee niet veel later alsnog samen verder te gaan. En met resultaat. Herbert en Jolien zijn inmiddels alweer een tijdje samen en dus was het voor hen tijd voor de volgende stap: een baby. Zo gezegd, zo gedaan, en inmiddels heeft Jolien dan ook een aardige babybump. Wel moeten de love birds nog even geduld hebben. Jolien is namelijk pas in november uitgerekend.

Bron: Libelle Beeld: Instagram, ANP