Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Monica Geuze showt post-baby body

You go girl!

Monica Geuze showt post-baby body

Monica Geuze is pas twee weken geleden bevallen van dochtertje Zara-Lizzy, maar daar is vrijwel niks meer van terug te zien.

Post-baby body

De vlogster laar in haar nieuwe vlog zien hoe haar post-baby body er vandaag de dag uitziet. "Ik heb nog niet echt strakke dingen durven dragen na de bevalling, omdat ik dat nog niet echt chill vond."

Inmiddels is de kersverse mommy twee weken verder en is ze blij eindelijk weer haar oude kleding aan te kunnen. "Ik dacht echt dat het nooit meer goed zou komen, ondanks dat iedereen zei dat het vanzelf ging. En ik dacht alleen maar: 'Dat gaat absoluut niet vanzelf'. Maar ik ben er toch best wel blij mee. En over vier weken mag ik ook weer sporten."

Fit girl

Monica kan, ondanks dat ze in het verleden meermaals heeft toegegeven absoluut geen fit girl te zijn, niet wachten om de sportschool in te duiken. "Het is nu heel slap en ik heb er ook aardig wat striae aan overgehouden. Dus het is natuurlijk nog niet wat het ooit is geweest en dat zal het waarschijnlijk ook niet worden. Maar ik wil wel gewoon sporten om het allemaal iets strakker te krijgen."

Ach, voor iemand die twee weken geleden is bevallen, ziet Monica er nu al (zonder sporten) fantastisch uit!

Lees ook: Monica Geuze laat tattoo zetten van dochtertje Zara-Lizzy

Beeld: YouTube, ANP