Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

MTV komt met geweldige nieuwe serie

Dit gaat je nieuwe verslaving worden!

MTV komt met geweldige nieuwe serie

Keek jij vroeger altijd naar The Hills en ben je wel toe aan een nieuwe MTV-realityserie? Dan hebben we goed nieuws. De tv-zender heeft namelijk veel leuks op de planning staan.

Sleaze & dirt

Zo krijgt actrice Lindsay Lohan een eigen realityshow, waar we stiekem wel heel erg nieuwsgierig naar zijn. We mean, met alle struggles die ze de laatste jaren heeft meegemaakt, zijn we vooral benieuwd naar alle sleaze & dirt die de show voor ons in petto heeft.

Twintigjarige royals

But wait, there's more. De zender komt namelijk ook de realityserie The Royal World, die een mix van Gossip Girl en The Princess Diaries zou zijn. In de serie worden zes twintigers uit de royal scene van over heel de wereld gevolgd, waarbij de kijker een uniek kijkje in hun extravagante leven krijgt.

"The Royal World is een briljant vermakelijke show die je een kijkje laat nemen in een wereld die normaal gesproken extreem privé is: de wereld van jonge, betitelde royals en aristocraten. Verwacht krantenkop-vullende roddels die paleizen laten kronkelen, terwijl wij de echte mensen achter de titels leren kennen", aldus creative director Katy Manley.

Dat belooft veel goeds!

Lees ook: OMG! Deze oude MTV serie is terug van weggeweest

Bron: Gossip Girls Beeld: Getty