Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Hebben André en Monique binnenkort groot nieuws?

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Estavana en Rafael willen terug naar Nederland

In een interview met Mokum Magazine zegt voetballer Rafael van der Vaart graag terug naar Nederland te willen. En Estavana? Die is het daar mee eens. Ondanks dat de voetballer het altijd fijn vond om zich in het buitenland te vestigen, zegt hij het volgende: "Maar Nederland is natuurlijk wel mijn land en mijn vriendin Estavana wil graag terug, dus als handbalman volg ik haar graag, haha." Het sportieve stel weet ook al waar ze willen wonen, wanneer ze terugkeren naar Nederland. Het wordt de stad waar Estavana altijd heeft gewoond, Arnhem. Volgens Rafael is het 'echt een topstad'. Tot nu is het nog maar de vraag wanneer de verhuiswagens daadwerkelijk gestart mogen worden. Rafael en Estavana wonen nu nog samen met hun dochter Jesslyn in Denemarken, voor de handbalcarrière van Estavana. Zij speelt bij een club uit de stad Esjberg.

Temptations Danique en Donny zet samen een tatoeage

Aanstaande donderdag is het eindelijk zover: de dreamdate. Uiteraard kiest Donny voor zijn grootste temptation Danique, waarmee hij het avontuur op een bijzondere manier afsluit. De twee laten namelijk samen een tattoo zetten. En met vorig jaar nog in ons achterhoofd - Mezdi was absoluut niet blij met de tatoeage van Danielle die door Fabrizio gezet was - kunnen we wel raden dat Amijé hier ook totaal niet blij mee is...

André Hazes wil dolgraag trouwen met Monique

Ondanks het feit dat ze nog niet zo lang een tijdelijke break namen, kan André niet wachten om op zijn knieën te gaan. De zanger is vastberaden om zijn liefje ten huwelijk te vragen en als het aan hem ligt gaat dat ook niet heel lang meer duren. "Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest als nu. Laatst lagen we in bed en toen heb ik dat ook tegen haar gezegd. Natuurlijk vindt Monique dat heerlijk om te horen, zeker na de vreselijke periode dat we even uit elkaar waren." Op de vraag of hij graag een ring om haar vinger wil schuiven, antwoordt hij: "Natuurlijk wil ik met deze vrouw trouwen. Monique is alles voor mij, ik laat haar nooit meer gaan."

Gezinnetje 🍀

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Bron: Beau Monde, Show Beeld: Instagram, ANP