Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Win een Fossil Q Hybrid horloge

Doe mee en maak kans!

Win een Fossil Q Hybrid horloge

Avondenlang genieten op het strand, luchtige jurkjes shoppen en onbeperkt ijsjes eten... We love summertime! Enne, heb jij even geluk: om de zomer te vieren pakken we uit met fijne summer items die jij kunt winnen. Tijdens Grazia's Big Summer Give Away verschijnt er in augustus iedere dag een nieuwe verrassing online; van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer. Vandaag: twee keer het Fossil Q Hybrid horloge. Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

Fossil Q Hybrid

De Q Virginia Hybrid smartwatch ziet eruit als een gewoon horloge, maar onder de mooie klok gebeurt er meer. Zo praat het horloge met je smartphone, luistert het naar belangrijke berichten en attendeert je alleen op e-mails, berichten, telefoongesprekken en app berichten die jij belangrijk vindt. Ook leuk: je kunt de band van de smartwatch verwisselen, zodat-ie bij elke gelegenheid past. En last but not least, hij werkt op telefoons met Android OS 5.0+ en iPhone 5/iOS 9.0+. Wil je hebben dus!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken!

Voorwaarden: deze actie loopt tot 31 augustus 2018. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.