Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise & shine!

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

P!nk moet concert cancellen vanwege infectie

De zangeres zal morgen niet optreden in Sydney, Australië. P!nk is op dit moment bezig met haar Beautiful Trauma World Tour en zou morgen voor het eerst in Australië optreden. Op social media laat de What About Us-zangeres weten dat ze helaas niet fit genoeg is om morgenavond op de bühne te staan. Naast dat ze haar excuses aanbiedt en om een beetje begrip vraagt. "De andere concerten zouden vooralsnog wel doorgaan.

Kanye poseert met North en Saint op cover Amerikaanse Harper's Bazaar

Waar hij normaal gesproken de camera's in Keeping Up with the Kardashians zoveel mogelijk mijdt en ook zijn kinderen het liefst uit de spotlights houdt, is de rapper nu toch overstag gegaan om samen met zijn twee oudste kinderen North en Saint op de cover van het Amerikaanse Harper's Bazaar te verschijnen. Overigens is hij niet de enige die samen met de kids in het magazine te zien is. Ook sterren als Christina Aguilera, Mariah Carey en Lionel Richie zullen samen met hun kroost in het september issue schitteren.

Lady Gaga in diepe rouw

De zangeres is kapot van verdriet. Tattoo-model en goede vriend van Lady Gaga, Rick Genest (beter bekend als Zombie Boy), heeft gisteren een einde aan zijn leven gemaakt. De 32-jarige man werd bekend door zijn rol in de clip Born This Way, waar hij goede vrienden met Lady Gaga werd. “De zelfmoord van Robert Genest, Zombie Boy, is meer dan verschrikkelijk. We moeten harder werken om onze cultuur te veranderen, om psychische gezondheidszorg meer aandacht te geven en iets doen aan het feit dat we er niet over kunnen praten. Als je het moeilijk hebt, bel dan vandaag nog een vriend of familielid. We moeten elkaar redden.”

Bron: Show, Telegraaf Beeld: Twitter, Getty