Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Rihanna brengt gehate beautytrend terug van weggeweest

Please, say it ain't so! 

Rihanna brengt gehate beautytrend terug van weggeweest

Please, say it ain't so! Heb je net jaren geprobeerd weer een volle bos aan wenkbrauwen te krijgen, zouden de ooit zo populaire dunne eyebrows nu weer een trend gaan worden. OMG!

Skinny eyebrows

Het was Cara Delevingne die de messy eyebrows weer een succes liet worden, maar het is Rihanna die nu naar verluidt de skinny eyebrows weer terugbrengt.

De zangeres en founder van Fenty Beauty staat namelijk met dunne streepjes boven haar ogen op de cover van de Britse Vogue's septembernummer, wat bij velen nogal grote paniek heeft veroorzaakt. En dat is niet zo heel gek. Veel trends uit de 90s komen namelijk weer helemaal terug. Op social media stroomden de reacties dan ook binnen, nadat de cover met Rihanna onthuld werd.

Twitter wordt wild

"Ik hou van Rihanna, maar ik ben bang dat dit soort wenkbrauwen nu weer een trend gaan worden", "Ik weet dat het Rihanna is, maar alsjeblieft probeer dit zelf niet" en "Niemand ziet er mooier uit met zulke dunne wenkbrauwen" is dan ook slechts een greep uit de reacties. Laten we inderdaad hopen dat de messy eyebrows vooral heel populair blijven en we de dunne streepjes voorgoed vaarwel hebben gezegd.

Lees ook: Internet wordt wild door nieuwe Fenty highlighter

Bron: Bustle Beeld: Getty, Instagram