Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Lindsay Lohan onherkenbaar na plastische chirurgie

Da's nogal een verschil.

Lindsay Lohan onherkenbaar na plastische chirurgie

Wild child en professionele partygirl Lindsay Lohan heeft een heel onstuimige periode achter de rug; zo was ze verloofd met zakenman Egor Tarabasov, werd ze naar verluidt door hem mishandeld en niet een later verbrak ze de verloving. Ook was de roodharige actrice naar eigen zeggen (en die van haar ouders) in blijde verwachting. Toch deden paparazzifoto’s destijds anders vermoeden. LiLo verdween daarna een hele tijd uit de spotlight, maar tijdens Madrid Fashion Week maakte ze haar opwachting. En once again, maakte ze de tongen los.

Verslaafd

Lindsay was een van de genodigden op de Jorge Vazquez spring/summer 2018 collection party maandag. De ogen waren echter niet gericht op haar rode jurk, maar op haar gezicht. Volgens Amerikaanse media heeft de 31-jarige in haar afwezigheid een hoop bezoekjes gebracht aan de cosmetisch chirurg. Boze tongen beweren zelfs dat ze er verslaafd aan zou zijn. Zo ook cosmetisch arts Dr. Youn. “Het lijkt er helaas op dat Lindsay verslaafd is aan plastische chirurgie”, aldus Youn. De chirurg heeft Lindsay overigens niet zelf behandeld, maar zegt wel te kunnen zien dat er aan haar gezicht gesleuteld is.

Botox

'Haar wangen zijn veel te vol. Ik vermoed dat ze meerdere injecties heeft gehad. Ook haar lippen lijken gevuld en stijf, waarschijnlijk ook door injecties. Ook haar rechter wenkbrauw staat veel hoger dan haar linker. Wat het resultaat kan zijn van een slechte botoxbehandeling’, zegt Youn. Benieuwd naar de foto’s? Die zie je hieronder.

Lees ook: Photoshop fail: Waar zijn je oren, Lindsay?

Линдси Лохан на Jorge Vazquez Spring Fashion Show в Мадриде #LindsayLohan

Een bericht gedeeld door rrron (@realrrron) op

Bron: People, Beeld: Instagrm, Getty