Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fitness-blogger verrast met twee verschillende body foto's in 12 uur

Zo zie je maar...

Fitness-blogger verrast met twee verschillende body foto's in 12 uur

Sta je 's ochtends nog met een platte buik voor de spiegel, maar lijkt het 's avonds wel alsof je 3 months preggo bent? Met jou heel veel anderen. Zelfs fit girls.

Fit girl

Fitness blogger Tiffany Brien houdt van sporten en dat is ook te zien. De blondine heeft een lijf waar je u tegen zegt, maar ook haar lichaam doet soms waar-ie zin in heeft.

En dat betekent dus ook dat Tiffany weleens last heeft van een opgeblazen buik. Er zijn immers veel factoren die hiervoor kunnen zorgen, ongeacht hoe gezond je eet. Om te laten zien dat ook een fit girl als zij hiermee te maken heeft, postte ze op haar Instagram twee foto's die slechts twaalf uur van elkaar verschillen.

Food baby

"Nee, ik ben niet zes maanden zwanger. Het is gewoon mijn food baby. We laten soms niet alles zien op social media, dus ik dacht; laat ik ook eens een 'slechte dag' met jullie delen om te laten zien dat niemand perfect is en het oké is om soms een off day te hebben als je lichaam gewoonweg geen zin heeft."

Ook laat ze weten dat ze de hele dag gezond heeft gegeten, maar je lichaam er soms even anders over denkt. "Je moet het soms gewoon uitzoeken. Leuk om te doen? Niet echt!" Daarnaast laat ze weten dat het ook te maken kan hebben met slaaptekort, stress of hormonen.

Lees ook: Shock: Bodybuilder laat zien wat er met haar lichaam gebeurt als ze yoghurt eet

Bron: Cosmopolitan US Beeld: Instagram, iStock