Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

'Meghan Markle liegt de hele boel bij elkaar'

Aldus haar halfzus Samantha

'Meghan Markle liegt de hele boel bij elkaar'

De soap rondom Meghan Markle en haar vader Thomas is nog lang niet afgelopen. Helemaal nu de geruchten rondom een eventuele verzoening door halfzus Samantha als een grote leugen worden beschouwd.

PR-stunt

Volgens Samantha zou de voormalige Suits-actrice de hele boel bij elkaar liegen. "Ik praat iedere dag met hem. Het is erg triest, maar waar: er is geen sprake van contact tussen mijn vader en de royals. Er is dus ook geen ontmoeting gepland, het is allemaal een pr-stunt."

Nu staat Samantha sowieso vooraan in de rij wanneer er om een mening over Meghan gevraagd wordt, dus ook haar woorden worden door de pers vaak met een korreltje zout genomen. Toch weerhoudt het haar er niet van om ook dit keer naar haar halfzus uit te halen. "Ze doet helemaal niets. Het is een vreselijke tijd voor mijn vader en het doet me pijn om te zien dat mijn zus hem blijft negeren."

Kille meid

Maar wie denkt dat ze hierna wel klaar is met alle sleaze & dirt over Meghan aan de media te vertellen, heeft het mis. Noemde hun vader zijn jongste dochter al een 'kille meid met kapsones', doet Samantha er nog even een schepje bovenop. "Ik begrijp niet dat mensen erin trappen dat ze ook maar een beetje om haar medemens geeft. Als dat zo zou zijn, deed ze wel haar best om de problemen op te lossen en de vrede te bewaren. In plaats daarvan heeft ze zich tegen haar familie gekeerd. Dat kun je simpelweg niet mooier maken dan het is." Ai, ai, ai... het is te hopen dat er snel een einde komt aan deze ietwat gênante familievete.

Lees ook: Meghan Markle had wardrobe malfunction op eigen verjaardag

Bron: Telegraaf Beeld: Getty