Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Win een bloemenjurkje van Freebird

Doe mee en maak kans!

Win een bloemenjurkje van Freebird

Avondenlang genieten op het strand, luchtige jurkjes shoppen en onbeperkt ijsjes eten... We love summertime! Enne, heb jij even geluk: om de zomer te vieren pakken we uit met fijne summer items die jij kunt winnen. Tijdens Grazia's Big Summer Give Away verschijnt er in augustus iedere dag een nieuwe verrassing online; van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer. Vandaag: de Amina flower jurk van Freebird. Kans maken? Vul onderstaand winformulier in, laat als opmerking je maat achter en wie weet ben jij the lucky one!

Flower power

Kende je Freebird nog niet? Dat wordt dan hoog tijd! Het kledinglabel is gevestigd en gecreëerd in Amsterdam en inmiddels een van de snelst groeiende merken van Europa. Grote kans dat je de kledingstukken al eens bij influencers als Vivian Hoorn, Jessie Jazz en Maan hebt gespot.

Of ze nou lang of kort zijn, bloemenjurken ze zijn deze zomer niet uit het straatbeeld weg te denken. Ook Freebird heeft een pareltje in de collectie zitten: een zwarte jurk met gele bloemen en wie weet is-ie binnenkort van jou. Love, love, love!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken!

Voorwaarden: deze actie loopt tot 31 augustus 2018. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.