Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit zijn de meest voorkomende ergernissen binnen een relatie

Ai...

Dit zijn de meest voorkomende ergernissen binnen een relatie

Irritaties zijn er genoeg als het gaat om relaties. Dat blijkt maar weer uit een gigantische lading aan reacties op een simpele vraag op Reddit: 'wat stoort je het meest aan je partner?' Maar liefst 23.000 mensen deelden binnen één dag tijd hun antwoord. Daar kwamen een paar ergernissen overduidelijk het meest naar voren. Herkenbaar?

Vervelende bedgewoontes

Heel wat Reddit-gebruikers lieten weten zich vooral te ergeren zich aan de vervelend bedgewoontes van hun partner. Een veelvoorkomend voorbeeld? Sokken in de slaapkamer. Zo kaarten een aantal gebruikers aan het vreselijk te vinden als hun partner zijn of haar sokken aanhoudt tijdens de seks en ook het laten slingeren van sokken blijkt een echte no-go te zijn.

Het huishouden

Ook als het om het huishouden gaat, zijn er flink wat dingen die irritaties opwekken. Zo storen veel Reddit-gebruikers zich aan vieze borden in de gootsteen, afwas die lange tijd blijft staan en vaatwassers die niet goed worden ingeruimd.

Snurken

Snurken. Je kunt er misschien niets aan doen maar vervelend is het zeker, blijkt uit de reacties op de website. Ook partners die door elk minuscuul detail in paniek schieten zijn grote stoorzenders.

Met stip op één

Toch is er een ergernissen die met stip op één staat en dat is snoozen. Oftewel: opstaan elke keer weer een beetje uitstellen door de wekker keer op keer af te laten gaan en opnieuw te zetten of op 'snooze' te klikken. Zo schrijft een mannelijke gebruiker: "Ze zet de wekker een uur te vroeg en gebruikt dan de hele tijd de pauzeknop voor ze opstaat. Dit zou tot een scheiding kunnen leiden (niet echt)."

Lees ook: Het geheim van gelukkige koppels

Bron: Nieuwsblad, Beeld: Getty