Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Onthuld waarom Justin Bieber en verloofde tranen met tuiten huilden in New York

Aha...

Onthuld waarom Justin Bieber en verloofde tranen met tuiten huilden in New York

Justin Bieber en zijn verloofde Hailey Baldwin werden eerder deze week huilend gefotografeerd in New York en de foto's gingen als een lopend vuurtje de wereld rond. Trouble in paradise? De zanger heeft gereageerd.

Tranen met tuiten

Een fietstochtje door New York liep voor de tortelduifjes uit op een klein drama. De 24-jarige zanger werd gespot toen hij met zijn handen voor zijn gezicht stond, terwijl er tranen over zijn wangen stroomden. De 21-jarige Hailey had een troostende arm om hem heen geslagen, maar was even later zelf ook in tranen. In een restaurant was het haar beurt om door haar verloofde getroost te worden. Op foto's is te zien hoe Justin haar betraande gezicht liefkozend in zijn handen neemt, terwijl zij haar best doet om te stoppen met huilen.

Slechte dagen

Niemand wist wat er aan de hand was, tot nu. Toen hij haar appartement vannacht verliet, vroeg een paparazzo hem wat er aan de hand was. Tot zijn grote verbazing kreeg hij nog antwoord ook. "Dit!" riep Justin en liet een boek genaamd The Meaning of Marriage: Facing The Complexities of Commitment with the Wisdom of God zien. "Je hebt goede en slechte dagen. Het is geen echte liefde als er geen slechte dagen zijn", aldus Bieber. Bekijk de video hieronder.

In andere woorden: de jonge verloofden hadden wat relationship struggles. Inmiddels lijkt het allemaal weer koek en ei te zijn tussen de twee. Hailey plaatste later die dag namelijk alweer een foto op haar Instagram-story waarop zij en Justin zoenend stonden. Daarbij schreef ze 'my love'.

Lees ook: Zo gaat de bruiloft van Justin Bieber en Hailey Baldwin eruitzien

Bron: Elite Daily, Beeld: Getty