Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hilarisch: meisje bestelt jurk online, ontvangt iets héél anders

Noooo!

Hilarisch: meisje bestelt jurk online, ontvangt iets héél anders

Compleet verliefd worden op een jurk maar hem te duur vinden, waardoor je uiteindelijk 'diezelfde' jurk op een shady website bestelt voor een prikkie. Het kan goed gaan, maar het kan ook dramatisch uitpakken. Dat laatste overkwam Juliet Jacoby, die hoopte haar droomjurk te ontvangen.

#FAIL

De 17-jarige studente was opslag verliefd toen ze online een rode jurk spotte. Helaas liet haar portemonnee het niet toe, maar gelukkig vond haar moeder dezelfde jurk stukken goedkoper op een andere site. In plaats van €130 kostte de jurk haar maar €31. Een koopje!

Helaas bleek de jurk alles behalve perfect te zijn. Niet alleen kwam hij twee weken te laat aan, hij leek ook nog eens totaal niet op het plaatje. "Toen ik het pakketje openmaakte, was ik in shock hoe lelijk de jurk was. Hij leek in geen enkel opzicht op het plaatje", vertelt ze aan Seventeen.

Naast het feit dat de jurk spuuglelijk was, was hij ook nog eens kapot. "Ik probeerde de jurk te passen, maar de rits was stuk. Ik wachtte vervolgens in de deuropening om mijn moeders reactie te zien. Ze staarde me geschrokken aan, om vervolgens in lachen uit te barsten", laat Juliet weten.

Viral

Juliet kon de gefaalde jurk niet voor zichzelf houden en besloot direct met vriendinnen te Facetimen. Needless to say, dat iedereen enorm in een deuk lag. Vervolgens plaatste ze wat kiekjes op social media, zodat iedereen mee kon lachen. Binnen no-time ging-ie viral. Juliet heeft in ieder geval haar lesje geleerd.

Lees ook: Dit is officieel de ergste trouwjurk-fail ooit

Bron: Seventeen.com, Beeld: Twitter, Istockphoto