Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

Get it while it's hot!

De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

Good morning! De nieuwe Grazia ligt in de winkel en Jennifer Aniston siert de cover.

Deze keer:

* Denk je dat Jen zielig thuis haar wonden likt terwijl ex Justin de bloemetjes buiten zet? Think again! Ze vertelt nu haar kant van het verhaal.

* Wie veel reality-tv over rijke, beroemde mensen kijkt, loopt het risico om sociaal af te stompen, zo blijkt uit nieuw onderzoek.

* Het ooit zo florerende Victoria's Secret gaat in rap tempo down. Klanten identificeren zich niet meer met de graatmagere modellen met enorme bustes. Iets wat journalist Sigrid Stamkot (39) jaren geleden al opgaf.

* Het woord 'huwelijkscrisis' willen ze niet meer horen: David en Victoria vieren de zomer. Maar dat ze dat nou samen doen... Nou, nee.

* Haar boek veroorzaakte vorige week een dagenlange rel, maar is intussen wel aan een vierde druk toe. Grazia sprak schrijfster en vlogger Jamie Li Fo Sjoe (31).

* Journalist Milou Deelen (22) gaat de barricades op: het is volgens haar de hoogste tijd om onze tepels te laten shinen.

* Dierenprints, ruit en clean lines: de in between season-look is jou op het lijf geschreven.

* Hoe draag je een luchtige jumpsuit tijdens de koudere dagen? Met een coltruitje eronder en een jasje er overheen. Nog een paar stoere laarzen erbij en klaar is je smashing look.

*No more coupe touw of strobaal. Deze zomer heeft je haardos ontzettend veel profijt van de zon, zee en het strand. Sterker nog, je haren zouden willen dat het altijd summertime was!

* Paars, rood, blauw of groen. Waarom kiezen als je al deze kleuren ook kunt combineren? Colour blocking like a pro!

* Wanneer Monique (34) Alex ontmoet, lijkt hij in eerste instantie haar prins op het witte paard. Maar al snel blijkt hij agressief én een pathologische leugenaar te zijn die de meest afschuwelijke verhalen verzint.

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot!

Meteen kopen of abonneren? Klik HIER.