Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit zijn ze: de onbekende kandidaten van Expeditie Robinson 2018

En het zijn er meer dan je dacht...

Dit zijn ze: de onbekende kandidaten van Expeditie Robinson 2018

Expeditie Robinson brengt wederom zeven onbekende kandidaten uit alle hoeken van het land en met de meest uiteenlopende beroepen samen op een eiland. Zojuist heeft het RTL 5-programma bekendgemaakt wie de onbekende Nederlanders zijn die deelnemen aan de nieuwe editie.

Onbekende expeditieleden

Sandra Spreij (coffeeshophoudster uit Zwolle), Gwenda Nielen (majoor uit Amersfoort), Laurie Scheerder (student uit Utrecht), Dominique Hazeleger (student uit Dorst), Robin Bakker (havenarbeider uit Spijkernisse), Jan Bronninkreef (veeboer uit Holten) en Özgür Aksan (woonbegeleider uit Zutphen) zijn opgetrommeld om met BN'ers de strijd aan te gaan met de honger, verveling en de andere deelnemers.

BN'ers

Vorige week liet RTL weten dat influencer Donny Roelvink, zanger Jody Bernal, vlogger Nienke Plas, rapper Josylvio, hiphopartieste I am Aisha en komediant Steven Brunswijk hun intrek zullen nemen in Kamp Zuid. De zender maakt binnenkort de namen bekend van de andere deelnemers.

Expeditie Robinson is vanaf 6 september om 20.30 uur te zien bij RTL 5. De exclusieve voorpremière van de eerste aflevering valt in aanwezigheid van presentatoren Nicolette Kluijver en Dennis Weening te bekijken in Pathé Utrecht Leidsche Rijn.

Lees ook: Kaj Gorgels doet boekje open over Expeditie Robinson

Bron: Panorama Beeld: iStock