Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Deze oud Expeditie Robinson-kandidaat gaat aan de slag voor RTL Late Night

Lex Uiting maakt de overstap van BNNVARA naar RTL. Hij wordt een van de gezichten van het vernieuwde RTL Late Night, zo maakte de tv-maker donderdag zelf bekend via Twitter. "VERHUISBERICHT! Naar ‘n andere zender en een nieuw programma...", schrijft Lex op Twitter. "Vanaf 1 september ga ik -op geheel eigen wijze- ‘t land in om filmpjes te maken voor RTL Late Night met Twan Huys! Dat betekent dat ik na 13 (!) jaar BNNVARA ga verlaten... Maar ZO veel zin in dit nieuwe avontuur." RTL Late Night, dat straks door het leven gaat als RTL Late Night met Twan Huys, begint op 3 september. Huys is de opvolger van Humberto Tan, die vanwege tegenvallende kijkcijfers moest plaatsmaken.

Een bericht gedeeld door LEX (@lexuiting) op

Deze moeders gaan Teen Mom-Farrah Abraham vervangen

Nu de realityster niet meer in een nieuw seizoen te zien zal zijn, is er eindelijk bekend wie Farrah zal gaan vervangen. En dat zijn er dus niet één maar twee! De nieuwe gezichten zijn Bristol Palin die op haar 17e haar eerste kindje kreeg en inmiddels de trotse moeder is van drie kids. Ook Cheyenne Floyd zal haar opwachting maken in de serie. Zij heeft in tegenstelling tot Bristol al wel wat reality-tv aan haar cv mogen toevoegen. De nieuwe Teen Mom-ster deed eerder namelijk mee aan MTV's The Challenge, waarin ze samen met vriendlief Cory Wharton schitterde.

Britse realityster Gemma Collins neemt Kim Kardashian op de hak

Kim's foto zijn regelmatig het gesprek van de dag en daarbij worden ze ook regelmatig gebruik voor een meme. Ook de Britse realityster neemt de Amerikaanse op de hak. De realityster heeft een aantal foto's van Kim nagebootst en dat is op zijn zachtst gezegd hilarisch. "Dromen kunnen werkelijkheid worden", schrijft ze erbij. De foto's worden in ieder geval heel erg gewaardeerd door haar fans. Zij noemen de foto's prachtig en fantastisch. En wanneer je ze ziet, kun je daar alleen maar mee eens zijn!

Bron: Panorama, Telegraaf, Show Beeld: Instagram, Getty