Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise & shine!

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Winnie Harlow datet Wiz Khalifa

De geruchten gingen al langere tijd, maar lijken nu eindelijk bevestigd te zijn. Hoewel de rapper eerder nog ontkende inderdaad aan het daten te zijn met het model, is er nu de twee intiem zijn gespot voor beide geen ontkomen meer aan. Ook werd de rapper gespot met een ketting met de naam 'Winnie'. Wiz Khalife had eerder relaties met onder andere Amber Rose en Izabela Guedes.

RTL gaat documentaire Glennis Grace uitzenden

De documentaire die voormalig presentatrice Nada van Nie maakt over het Amerika-avontuur van de zangeres is aangekocht door RTL. Dat werd donderdag bekendgemaakt in RTL Boulevard. In de documentaire volgt Van Nie Glennis Grace een jaar lang op de voet. Te zien is hoe ze auditie doet voor America's Got Talent. In de talentenjacht is de zangeres inmiddels opgestoomd naar de halve finale. RTL 4 gaat de documentaire uitzenden, en ook komt er een release op Videoland. De exacte data daarvan zijn nog niet bekend.

In de documentaire volgt Van Nie Glennis Grace een jaar lang op de voet. Te zien is hoe ze auditie doet voor America's Got Talent. In de talentenjacht is de zangeres inmiddels opgestoomd naar de halve finale. RTL 4 gaat de documentaire uitzenden, en ook komt er een release op Videoland. De exacte data daarvan zijn nog niet bekend.

Its almost showtime guys!! Hope you voted for me😌🙏🏽 @agt #agt #musicismylife

Een bericht gedeeld door Glennis Grace (@glennisgrace) op

Justin Bieber koopt nieuw (en vooral groot) optrekje in Ontario

De zanger heeft zichzelf een nieuw huis cadeau gedaan. De Canadese popster is de eigenaar geworden van een luxe mansion ter waarde van 5 miljoen dollar, meldt TMZ. Het huis staat in de Canadese provincie Ontario en bevat een groot landgoed van ruim 40 hectare, met een eigen paardenrenbaan. Justin zou zich in zijn vrije tijd dus kunnen gaan toeleggen op paardrijden. Mocht hij meer van autoraces houden, dan biedt een racebaan uitkomst. Het is nog niet bekend of dit de plek wordt waar de 24-jarige zanger gaat samenwonen met zijn kersverse verloofde Hailey Baldwin. Maar mocht dit wel het geval zijn, hebben de twee in ieder geval genoeg ruimte voor eventuele gezinsuitbreiding.

Bron: BuzzE, PageSix Beeld: Instagram, Getty