Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise & shine!

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Chiara Ferragni stapt in het huwelijksbootje

Eén van de bekendste bloggers ter wereld is dit weekend getrouwd met haar grote liefde Federico Leonardo Lucia (Fedez). De twee gaven elkaar het jawoord in hun geboorteland Italië, waarbij ze omringd werden door hun familie en vrienden. Ook hun volgers slash fans kregen de kans om een beetje mee te genieten. Verschillende kiekjes werden onder de hashtag #theferragnez op Instagram geplaatst. Toch was het grootste gedeelte van haar followers het meest benieuwd naar de trouwjurk, en my o my, wat was-ie mooi. De blogger droeg een jurk van het altijd mooie Dior. Haar bruidsmeisjes schitterden in een creatie van Alberta Ferretti.

Family 💘 #TheFerragnez

Een bericht gedeeld door Chiara Ferragni (@chiaraferragni) op

Een bericht gedeeld door Chiara Ferragni (@chiaraferragni) op

Amsterdam Fashion Week hele bevalling voor Danie Bles

Donderdagavond is het eindelijk zo ver. Na maanden voorbereiden gaat de eerste Amsterdam Fashion Week onder leiding van mode-ondernemer Danie Bles van start. "De weg hiernaartoe is een soort bevalling geweest." Dani, die sinds vorig jaar aan het roer staat van de Amsterdamse modeweek, leeft met "een gezonde, leuke spanning" toe naar de Fashion Week. "Ik heb er ook heel veel zin in. We zijn al maanden in voorbereiding, iedereen is er nu wel klaar voor. Het voelt echt als een Fashion Week 2.0."

Onder leiding van Danie veranderde er heel wat. Zo verhuisde het evenement van de Westergasfabriek naar het Museumplein en werd geschoven met de data. "Het was altijd in januari en juli, maar in juli is iedereen weg en is het uitverkoop. In september is iedereen terug en hangen de nieuwe collecties in de winkels. Hetzelfde geldt voor februari."

Door de catwalkshows in hartje Amsterdam te laten plaatsvinden, hoopt Danie de hele hoofdstad te inspireren. "We hebben hard gewerkt aan een stukje beleving. Op het Museumplein moet iedereen denken: dit wil ik delen, of op z'n minst een foto van maken. Het moet voelbaar zijn in de stad, mode is voor iedereen. Iedereen kleedt zich immers 's ochtends aan."

Dancing in the street #goodday #work #afw #2moreweeks #cantwait #excited 🤸‍♀️

Een bericht gedeeld door BYDANIE (@bydanienl) op

Hailey Baldwin over de negativiteit rondom haar aanstaande bruiloft

Het model probeert negatieve reacties op haar verloving met Justin Bieber te vermijden. Dat vertelt het model aan het Australische magazine Stellar. Toen de 24-jarige zanger in juli bekendmaakte dat hij Hailey ten huwelijk had gevraagd, waren niet al zijn fans daar even blij mee. "Ik heb niet het idee dat het mij echt heeft geraakt", aldus Hailey in het interview. "Ik heb geleerd dat het voor nu beter is als ik de negativiteit negeer, zodat ik volop kan genieten van deze fase in mijn leven."

Justin heeft vaker te maken gehad met fans en volgers die boos reageren op vriendinnen. Toen hij in 2016 iets had met Sofia Richie, verwijderde hij zelfs zijn Instagram om die reden. Een aantal dagen daarvoor had hij zijn volgers nog gewaarschuwd. "Dit loopt uit de hand. Als jullie echte fans zouden zijn, zouden jullie niet zo gemeen doen tegen mensen die ik leuk vind."

Bron: BuzzE Beeld: Instagram, Getty