Waaah! Er komt een nieuwe film met de hottie uit To All the Boys I’ve Loved Before

Jááá!

Als je de romantische film To All The Boys I've Loved Before hebt gezien, dan ben je waarschijnlijk al madly in love met hoofdrolspeler Noah. Goed nieuws: er is een nieuwe serie waar deze hottie weer een grote rol in heeft. En geloof ons: die móet je zien!

Verhaal

Vanavond staat de nieuwe film Sierra Burgess Is A Loser op Netflix. Het verhaal gaat over de niet zo populaire, clumpsy student, genaamd Sierra Burgess. Wanneer ze opeens een bericht ontvangt van de handsome Jamey – die door Noah gespeeld wordt – is ze ongelofelijk blij. De twee spreken af en hebben gelijk een connectie met elkaar. Maar dat duurt niet lang. Sierra ontdekt dat het bericht van Jamey oorspronkelijk helemaal niet voor haar bedoeld was, maar voor het populairste meisje van de school: Veronica. Ai!

Acteurs

Naast de knappe Noah, zul je misschien ook wel andere gezichten herkennen. De rol van Sierra Burgess wordt namelijk gespeeld door Shannon Purser die je misschien wel kent als Barb uit Stranger Things. Wij weten in ieder geval wat er op de planning staat vanavond!

Lees ook: Oh no: deze populaire series verdwijnen van Netflix

Beeld: To All The Boys I've Loved Before, Instagram

Laatste nieuws