She’s back! Amanda Bynes lijkt weer op haar oude zelf

Wat een verschil!

Amanda Bynes heeft moeilijke jaren gehad, maar het lijkt erop dat de actrice nu gelukkiger en gezonder is dan ooit.

Selfie

Het voormalige kindsterretje kwam regelmatig in aanraking met de politie, dreigde haar vader te vermoorden en werd opgenomen in een afkickkliniek. Ze krabbelde een paar keer op, maar ging vervolgens ook opnieuw door diepe dalen. Nu lijkt ze langzamerhand haar leven (weer) een beetje op de rit te krijgen.

Zondag deelde ze zelfs weer een foto van zichzelf na een hele lange tijd. De What a Girl Wants-actrice postte op Twitter een selfie en we moeten bekennen, ze ziet er echt goed uit.

Toekomst

Volgens haar advocaat Tamar Arminak is Amanda nu gelukkiger dan ooit. "Het feit dat Amanda alleen leeft, haar eigen beslissingen en toekomstige plannen maakt, is iets waar haar ouders enorm trots op zijn", vertelde Arminak aan E! News.

"Eindelijk wordt ze omringd door vrienden die ze kan vertrouwen en waar ze zich voor openstelt. Ze voelt zich vrij om weer haar zelf te zijn en dat is wat haar weer positief laat kijken naar de toekomst."

In oktober werd Amanda na lange tijd weer in het openbaar gespot, totaal onherkenbaar. Bekijk hier hoe ze er toen uit zag.

Lees ook: Amanda Bynes zal naar verluidt binnenkort weer op het scherm te zien zijn

Bron: E!News Beeld: Getty, Twitter

Laatste nieuws