Roxeanne Hazes slaat terug met borstvoedingsfoto

You go girl!

Lees ook

Roxeanne Hazes is ervan geschrokken: ze plaatste gisteren een badfoto met baby Fender en kreeg daar flink wat kritiek op. Gelukkig is de brunette niet snel op haar mondje gevallen en slaat ze terug. Met een nieuwe foto.

Ophef baby foto

De reacties die de zangeres op Instagram kreeg op de 'nietsverhullende' foto met haar zoontje waren niet fraai. "Duidelijk een vraag om aandacht. Draait deze foto om je zoon of om jou?" en "Aandachttrekkerij dit", viel er te lezen. Op de foto is een klein stukje van de borsten van Roxeanne te zien, maar wel met haar zoontje ervoor. Niks mis mee, vinden Roxeanne en haar achterban.

Lees ook: Nietsverhullende foto Roxeanne Hazes met zoontje houdt gemoederen bezig

Reactie Roxeanne

"Die had ik even niet aan zien komen. Ophef over een vrolijk moment met mijn zoon in bad. Niet alle naakte huid is meteen seksueel gerelateerd. Jammer dat hier toch nog zo moeilijk over gedaan wordt. En voor hen die moeite hebben om dat onderscheid te maken, hier een foto van een 10 minuten oude Fender, driftig drinkend uit mijn borst. Ik vind het een prachtige foto, net zoals ik mijn kind prachtig vind!" schrijft ze vandaag bij een nieuwe foto. You go girl!

Lees ook: Roxeanne Hazes showt post-baby body en maakt korte metten met negatieve comments

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook