Familie en vrienden maken zich grote zorgen om Lindsay Lohan

LiLo, gaat alles goed?

Lees ook

Afgelopen weekend deelde Lindsay Lohan een live video op Instagram die anders uitpakte dan gehoopt. Ze probeerde een Syrische familie hulp aan te bieden, maar die liefdadigheid sloeg om. De voormalig actrice probeerde de kinderen fysiek te pakken en mee te nemen, wat online voor veel ophef zorgde. Haar familie vreest voor het ergste…

Live video

De bizarre live video van vrijdagnacht zorgde voor veel ophef. Familie en vrienden maken zich daarom zorgen om de Lindsay. Zij vrezen dat er drank en drugs in het spel is. Nu LiLo niet meer in Amerika woont, maar op het Griekse eiland Mykonos, hebben ze geen zicht meer op waar de actrice allemaal mee bezig is, meldt Us Weekly.

Lindsay heeft zat een aantal jaar geleden in rehab voor haar drank en drugs probleem.

Lees ook: Lindsay Lohan lijkt opnieuw spoor bijster

Drank

Een bron vertelt dat de redhead een tijdje in Dubai woonde, waar strikte regels gelden wat drank betreft. "Dat was een mooie cover-up voor haar, temeer omdat paparazzi daar niet welkom zijn. De kans dat ze gesnapt zou worden was dus nihil."

Zo nu en dan dook er echter toch wat bewijs op dat LiLo weer aan de drank zat. "Haar familie weet dat ze weleens een drankje nuttigt, maar zo lang ze zich rustig hield, vonden ze dat geen probleem."

Geschrokken

Lindsay's publicist Hunter Frederick zou onderweg zijn naar Parijs om te checken hoe het met de actrice gaat. Aan vrienden liet ze weten dat het goed gaat, maar dat ze wel erg was geschrokken. "Lindsay houdt vol dat haar bedoelingen niets dan goed waren en dat ze de kinderen wilde beschermen, ook al denken veel mensen daar anders over," aldus de bron.

Bron: Panorama Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook