Zien: dit is de knappe zoon van Corry Konings

Knappe zoon

Lees ook

Corry Konings stond niet gelijk te springen toen ze gevraagd werd om mee te doen aan Expeditie Robinson. Het waren haar kinderen die haar uiteindelijk overgehaald hebben. En laat de zoon van Corry King er toevallig ook nog eens heel leuk uitzien.

Expeditie

De 67-jarige kandidaat is al goed op weg in de Expeditie, al verliep niet alles vlekkeloos: een verloren vuursteen, tijdens de eerste proef mocht ze niet meedoen en knallende ruzie met I Am Aisha… Toch heeft de zangeres de tijd van haar leven gehad. En de kans om mee te doen, had ze misschien wel laten schieten als haar kinderen haar niet hadden overtuigd.

Lees ook: Onthuld: zo oud is Expeditie Robinson kandidaat I Am Aisha écht

Bezorgd

Haar zoon Joeri en dochter Sharona vonden dat Corry deze kans moest pakken. Al had Joeri wel wat twijfels. "Hij was bang dat ik vergeleken met de jonge generatie niet meer met alles kon meedoen", vertelt de Huilen Is Voor Jou Te Laat-zangeres. Wij besloten deze bezorgde zoon eens even op te zoeken en wat is het een leukerd!

Op sociale media laat de 25-jarige Joeri niet veel van zich zien of horen. Meer dan een oud Instagram en Facebook profiel was er niet te vinden. Gelukkig ging de Brabander vorig jaar gezellig met zijn moeder mee naar de première van Ron Goossens waar hij gespot werd. Eerlijk is eerlijk: leuke jongen, toch?

Lees ook: Corry Konings reageert voor het eerst op ruzie met I Am Aisha

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook