Georgina Verbaan sluit relatie met vrouw niet uit

Wow!

Georgina heeft al meerdere relaties gehad die uiteindelijk allemaal teleurstellend afliepen. Wellicht zal een relatie met een vrouw wel slagen onthult de actrice.

Daten

Op carrière-gebied gaat het Georgina Verbaan (38) allemaal wel voor de wind. Ze schittert in de succesvolle dramaserie Klem en bracht kortgeleden haar tweede boek uit. Maar in de liefde wil het maar niet lukken.

Lees ook: Georgina Verbaan: 'Als een man drie keer zoveel verdient, bedank ik'

Daten is nou ook niet echt haar favoriete bezigheid geeft ze toe. "Lukraak met een vreemde afspreken en maar zien wat ervan komt: nóóit. Ik leer mensen via via kennen en word niet snel verliefd. Maar als ik het eenmaal ben, duik ik erin, helemaal, en dat is heerlijk, maar dan verlies ik ook wel wat van mezelf. Mijn hele leven staat op een gegeven moment in het teken van De Ander", vertelt ze aan het AD.

Toch zou een liefde wel heel fijn vinden, zegt ze zelf. En dat zou ook makkelijk een vrouw kunnen zijn onthult de actrice. "Ergens is er iemand. Hij. Of zij, kan ook, toch?’ Al is Georgina niet naarstig op zoek. ‘Ik heb mijn dochter, mijn vrienden, mijn werk. Een relatie zou me nu te veel energie kosten."

Bron: Story Beeld: ANP

Laatste nieuws