Georgina Verbaan veegt de vloer aan met interviewer

De actrice vindt het maar raar!

Afgelopen maand gaf Georgina Verbaan een interview met het AD, waar ze openhartig vertelde over haar liefdesleven en het feit dat ze een relatie met een vrouw niet uitsluit.

Liefdesleven

"Lukraak met een vreemde afspreken en maar zien wat ervan komt: nóóit. Ik leer mensen via via kennen en word niet snel verliefd. Maar als ik het eenmaal ben, duik ik erin, helemaal, en dat is heerlijk, maar dan verlies ik ook wel wat van mezelf. Mijn hele leven staat op een gegeven moment in het teken van De Ander", viel er te lezen in het interview. Toch zou een liefde wel heel fijn vinden, zegt ze. En dat zou ook makkelijk een vrouw kunnen zijn. "Ergens is er iemand. Hij. Of zij, kan ook, toch?" Toen het interview eenmaal gepubliceerd was, keek de 39-jarige er echter verbaasd van op en verwees ze de citaten die zijn gebruikt naar het rijk der fabelen. Op Twitter spreekt ze haar ongenoegen uit en wil ze het een en ander kwijt over het stuk.

Lees ook: Georgina Verbaan: 'Als een man drie keer zoveel verdient, bedank ik'

Raar

"Even iets stoms. Er wordt nu overal als nieuwsbericht gebracht dat ik een relatie met een vrouw niet uitsluit. Prima, maar ook RAAR. Want dat heb ik nooit uitgesloten en daar heb ik ook nooit een geheim van gemaakt. In interviews blijven journalisten maar van mannen uitgaan." Volgens de Klem-actrice heeft de interviewster in kwestie ook een heel levendige fantasie. "Er stond van alles in dat ik niet gezegd heb. Gewoon letterlijk NIET gezegd. En ook werden mij dingen op een ander moment in de mond gelegd. Dat is gekmakend."

Verdraaid

Volgens Georgina is haar uitspraak betreft de relatie met een vrouw ook verdraaid: "'Ergens is er iemand. Hij.' Laat ze me zeggen. En dan laat ze me: 'Ja, of zij. Kan ook, toch?' vragen. Alsof ik op goedkeuring zit te wachten. Zo was het niet. Zo ging het niet. Kan jou het schelen, denkt u misschien. Maar ik vind het meer dan irritant. Een fictief gesprek op basis van een echt gesprek. Zo ging de interviewer maar door over relaties. Ik zit niet verlegen om een relatie. Gaf ik aan. Zij door: 'Maar HIJ is er toch wel, ooit, ergens?', vroeg ze. 'Ja, of zij', antwoordde ik uiteindelijk. Dit is maar één voorbeeld. Maar het interview stikte van de zinnen zie ik niet gezegd heb en als daar dan nieuwsberichten van komen dan vind ik daar iets van. Dus bij dezen."

Bron: Marie Claire Beeld: ANP, Twitter

Laatste nieuws