Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

'Selena Gomez opgenomen in kliniek'

Het gaat niet goed met Selena Gomez. De entertainer werd de afgelopen weken tot twee maal toe opgenomen in het ziekenhuis, waarbij ze de laatste keer een mentale inzinking kreeg. Naar aanleiding daarvan is ze nu opgenomen in een kliniek waar ze psychische hulp krijgt, meldt TMZ.

Gomez werd eind september overgebracht naar het Cedars-Sinai ziekenhuis in Los Angeles, nadat bleek dat ze te weinig witte bloedcellen in haar lichaam had, wat gevaar kon opleveren voor haar niertransplantatie die ze vorig jaar onderging. Toen ze een paar dagen later naar huis mocht, bleef het aantal bloedcellen te laag, wat voor veel emotie zorgde bij de zangeres.

Volgens bronnen 'sloeg Selena compleet door' en is ze kort daarna opgenomen in een psychiatrische kliniek, waar ze dialectische gedragstherapie ondergaat. Deze behandeling kreeg ze in het verleden ook al eens.

Channing Tatum aan het daten met Jessie J

Channing Tatum is na zijn scheiding van Jenna Dewan weer terug op de markt en de Britse zangeres Jessie J lijkt de gelukkige te zijn die met hem aan het daten is geslagen. De twee zouden elkaar momenteel regelmatig zien, al is van een hele serieuze relatie nog geen sprake. Dit meldt een bron aan Entertainment Tonight. Channing en Jessie hebben elkaar in het verleden weleens ontmoet bij een awardshow, waar zij hem een prijs uitreikte.

Sven en Naomi krijgen meisje

Naomi van As en Sven Kramer krijgen een meisje. Dat laat de zwangere voormalig hockeyster woensdag weten op Instagram. "Girl", schrijft ze tussen hartjes in. Naomi en Sven maakten eind april bekend dat ze in verwachting zijn van hun eerste kind.

Laatste nieuws

Zie ook