Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise & shine!

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Dit gaf Kimye de president van Oeganda cadeau

Kanye West en Kim Kardashian waren maandag op bezoek bij de president van Oeganda, Yoweri Museveni. Het societystel gaf de politicus een paar gympen cadeau uit de Yeezy-lijn van de rapper. Het drietal sprak onder meer over toerisme in Oeganda. Kanye gaf daarbij volgens New York Post aan dat het land een ervaring zou moeten bieden zoals in de Jurassic Park-films. De rapper overweegt een school op te richten in het land die leerlingen moet opleiden in de hotellerie en andere toeristische takken.

De president bedankte het paar, dat Kanye's vader Raymond had meegenomen, in een tweet. "Ik heet Amerikaanse entertainmentsterren Kanye West en Kim Kardashian welkom in Oeganda. Ik heb een vruchtbaar gesprek met ze gehad over het promoten van toerisme in Oeganda en de kunsten. Ik bedank Kanye voor zijn cadeau, witte gympen. Geniet van jullie tijd in Oeganda. Het is de echte parel van Afrika."

Zien: Tara Reid vliegtuig uitgezet na woede-aanval

De actrice is maandag door Delta Airlines uit een vliegtuig gezet. Volgens TMZ gebeurde dat nadat de Sharknado-actrice luidkeels haar woede had geuit over de plek die ze had gekregen op een vlucht van Los Angeles naar New York. Stewardessen zouden hebben geprobeerd haar te kalmeren, maar toen dat niet lukte besloot de piloot in te grijpen. Het vliegtuig was nog niet vertrokken, maar moest wel terug naar de gate om Tara en haar hondje uit het vliegtuig te laten. Omdat de actrice meewerkte, is de politie niet ingeschakeld bij het incident. Het vliegtuig is na een korte vertraging alsnog richting New York gevlogen. Tara zou later op de dag een andere vlucht hebben genomen.

The Handmaid's Tale-actrice Yvonne Strahovski bevallen van eerste kindje

De The Handmaid's Tale-actrice, die in de serie Serena Joy Waterford speelt, liet maandag op Instagram weten dat de kleine haar hart heeft gestolen. Yvonne heeft een jongetje gekregen. "We zijn gezegend met het grootste geluk in ons leven, onze jongen", schrijft de actrice bij een foto waarop ze met haar zoontje staat. "Mijn hart is al duizend keer in een miljard stukjes gesmolten." De naam is nog onbekend.

Bron: BuzzE Beeld: Instagram, Getty