Onherkenbaar: zo ziet Betty Rizzo uit Grease er nu uit

Wat zonde!

Lees ook

De film Grease… Zeg nou eerlijk; wie heeft 'm nog nooit gezien? Waarschijnlijk kun jij alle zoetsappige liedje meezingen en de rest van de film zowat dromen. Het is inmiddels meer dan 38 jaar geleden dat de film voor het eerst op het grote scherm verscheen en dat betekent dat ook de cast niet de jongste meer is. Betty Rizzo herken je in ieder geval niet meer terug!

Onherkenbaar

De rol van Betty Rizzo – de losbandige tiener en het liefje van Kenickie – werd gespeeld door de destijds 33-jarige Stockard Channing. Later was ze te zien in verschillende series en bouwde ze een succesvolle Broadway-carrière op.

Lees ook: Grease 40 jaar: de cast toen & nu

Reacties fans

Ook vandaag de dag staat ze nog graag in de spotlights. Zo was ze recent nog te zien in The Andrew Marr Show om te praten over haar nieuwe stuk, Apologia. Echter kreeg ze daar niet de reacties waar ze op gehoopt had. Kijkers konden na de show namelijk niet ophouden over haar uiterlijk."Wat is er met haar gezicht gebeurd?", "Wat heeft ze zichzelf aangedaan?" en "Ze ziet er compleet anders uit", zijn slechts een greep uit de vele reacties. Sommige fans vergelijken haar zelfs met de Joker…

Bron: Mirror, Beeld: Twitter, Grease

Laatste nieuws

Zie ook