Lauren Verster beleefde angstige momenten tijdens bevalling

"De gedachte ‘Raak ik nu mijn kindje kwijt?’ gaat dan toch door je hoofd."
Lauren Verster beleefde angstige momenten tijdens bevalling

Lauren Verster zal haar bevalling niet zo snel vergeten. Momenten voordat baby Leentje ter wereld kwam, vreesde de presentatrice voor het leven van haar dochter.

Keizersnede

"De keizersnede op zich heb ik helemaal niet als iets traumatisch ervaren. Ik ben juist blij dat een dergelijke mogelijkheid er is", begint Lauren haar verhaal.

Lees ook: Kijkers reageren geschokt op eerste aflevering 'Lauren bevalt'

Angstige momenten

Toch sloeg de rustige sfeer om toen de hartslag van Leentje onregelmatig en te laag werd. "Daardoor moesten ze ingrijpen en een keizersnede doen. Dat waren heel angstige momenten. De gedachte ‘Raak ik nu mijn kindje kwijt?’ gaat dan toch door je hoofd."

Gelukkig kwam het uiteindelijk allemaal goed en is Lauren negen maanden dolgelukkig met haar dochter. "Ik zie nog steeds een beeld voor me uit de operatiekamer. Jasper staat daar met ontbloot bovenlijf en drukt onze dochter als eerste tegen zijn borst. Ik was nog verlamd door de injecties en daarom moest Jasper Leentje naar mij toe brengen. Dat moment met zijn drieën vergeet ik nooit meer.’

Bron: Story Beeld: ANP

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f6ec37adaef5', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });